Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Hemptouch Moisturising Bright Essence

Hemptouch Moisturising Bright Essence

€28,95
niet op voorraad
Ontdek de stralende gloed van uw huid met Hemptouch Moisturising Bright Essence, een hydraterende sensatie voor een frisse en levendige uitstraling.
  • Koop 2 voor €27,50 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 4 voor €26,92 per stuk en bespaar 7%
  • Koop 6 voor €26,06 per stuk en bespaar 10%
BioVitaalFit.
  • Het grootste
    assortiment biologische producten
  • Voor 17.00 uur besteld
    de volgende dag in huis
  • Verzending gratis
    vanaf € 50,00
  • Eenvoudig online betalen
    met iDEAL
Beschrijving

Hemptouch Moisturising Bright Essence

Hemptouch Moisturising Bright Essence is een innovatief huidverzorgingsproduct dat de kracht van de natuur en wetenschap combineert om een gezonde, stralende huid te bevorderen. 

Hemptouch Moisturising Bright Essence zorgt voor onmiddellijke hydratatie en geeft de huid een natuurlijke glow. Het licht een doffe teint op en bevordert de natuurlijke stevigheid en elasticiteit van de huid. Dit verfrissende, alcoholvrije serum heeft een natuurlijke samenstelling met geconcentreerde hydraterende bestanddelen voor een gladdere huid, terwijl het ultralicht aanvoelt. Het trekt snel in en laat geen vettig laagje achter.

De Moisturising Bright Essence bevat alleen natuurlijke ingrediënten, zoals hennep hydrolaat, zilverspar extract, hyaluronzuur en CBD. Het wordt aanbevolen om het serum te gebruiken na het reinigen van de huid en vóór andere huidverzorgingsproducten.

Dit vegan product is 100% natuurlijk, Natrue gecertificeerd en gegarandeerd vrij van microplastics, alcohol en palmolie, in overeenstemming met EU-regelgeving.

  • Natuurlijk gezichtsserum met  CBD, hennephydrolaat, hyaluronzuur en zilverspar extract
  • Hydrateert en beschermt de huid
  • Vrij van alcohol, conserveringsmiddelen, microplastics of synthetisch parfum
  • Voor een gladde en soepele huid
  • Dermatologisch getest
  • Vegan en Natrue gecertificeerd
  • Conform EU-regelgeving 
  • Inhoud: 100 ml

Unieke Eigenschappen

Hemptouch Moisturising Bright Essence is een lichtgewicht hydraterend serum dat diepe hydratatie biedt, de huid voller maakt en de uitstraling van de huid verbetert. Het is ontworpen voor alle huidtypes, met name voor de gevoelige, gedehydrateerde en vermoeide huid. Het product bevat hyaluronzuur, zilverspar-polyfenolen en hennephydrolaat, die samenwerken om de huid te hydrateren, de elasticiteit te verbeteren en de teint te revitaliseren.

Voordelen voor de Huid

De Moisturising Bright Essence levert diepe hydratatie, verbetert de soepelheid en elasticiteit van de huid, egaliseert de teint en bereidt deze voor op de volgende huidverzorgingsstappen. Hyaluronzuur hydrateert diep voor een strakke en gladde teint, terwijl de zilverspar-polyfenolen de elasticiteit van de huid verbeteren. Het kostbare hennephydrolaat revitaliseert de teint en herstelt de uitstraling.

Impact op de Huidverzorgingsindustrie

Hemptouch Moisturising Bright Essence heeft de huidverzorgingsindustrie getransformeerd door de voordelen van CBD, hennephydrolaat, zilverspar-polyfenolen en hyaluronzuur te combineren in één product. Het heeft bewezen effectief te zijn in het verhogen van de hydratatie van de huid, het verbeteren van de stevigheid en elasticiteit van de huid en het optimaliseren van de pH-waarde van de huid na enkele weken gebruik.

Ingrediënten 
Citrus aurantium amara flower water, aqua, glycerin, cannabis sativa water, caprylic/capric triglyceride, sodium hyaluronate, sodium salicylate, abies alba wood extract, citric acid, cannabidiol, rosa damascena extract, pelargonium graveolens oil, sodium levulinate, sodium anisate, maltodextrin, fragrance (parfum)* , citronellol*, geraniol*, linalool *

*natuurlijk essentiële olie

Conclusie

Hemptouch Moisturising Bright Essence is meer dan alleen een huidverzorgingsproduct. Het is een belichaming van de kracht van de natuur en wetenschap, gecombineerd om een product te creëren dat de huid transformeert en revitaliseert. Met zijn unieke eigenschappen en bewezen voordelen heeft het de potentie om een blijvende impact te hebben op de huidverzorgingsindustrie. Het is een product dat de belofte van een gezonde, stralende huid waarmaakt.

Merk Hemptouch
Inhoud 100 ml
Biologisch Nee
Vegan Ja